Reiki 1 (Usui)

Reiki 1 staat voor jezelf, voor het proces om jezelf te Healen. 

Iedereen beschikt over de Reiki energie. Door een cursus te volgen, leer je om deze energie te bekrachtigen.
Kinderen zijn vaak gevoelig en zijn nog helemaal puur en zuiver en staan open voor alles. Ongeveer tijdens je 7e levensjaar sluit je dit, omdat je niet geleerd wordt om met hooggevoeligheid om te gaan. Dit is dus niet bij iedereen zo, maar wel bij de meeste mensen.

Tijdens de Reiki cursus bekrachtig ik de energie en maak ik het kanaal weer breder, zodat de energie meer kan gaan stromen. Dat energie kanaal noemen we de Pranabuis, hier stroomt de levensenergie doorheen. Dit kan alleen gedaan worden door een Reiki master.
Reiki betekent universele levensenergie. Die energie leer je te gebruiken en je leert om er mee om te gaan. Je ondergaat een grote schoonmaak in het lichaam en je gevoel neemt toe. Dit is een mooi begin van een spirituele reis.
Na de Reiki cursus is het belangrijk om jezelf iedere dag te Healen. Door dit iedere dag te doen neemt de energie toe en leer je steeds beter omgaan met de Reiki energie.

De energie kan veel openen en je leren zien wie jij bent. Ik leer je naast Reiki meerdere technieken op spiritueel vlak. De Reiki cursus volgen wij één op één. Na dat je gewend bent aan de energie van de eerste graad van Reiki, kan je verder gaan met de 2e graad van Reiki. Er wordt aanbevolen om hier minimaal een halfjaar mee te wachten, zodat het de tijd krijgt om zijn werk helemaal te doen. Je lichaam voelt vaak wel aan wanneer je klaar bent voor de volgende cursus. Het is mogelijk om een reiki cursus te volgen vanaf 8 jaar en ouder.

Wat wij gaan doen:
De geschiedenis van Reiki (Usui)

Aura reiniging
Reiki behandeling
Meditatie
Inwijding
Zelf oefenen
Zielskaart trekken 

Deze cursus duurt ongeveer 3 uur.
Na de cursus is het altijd mogelijk om contact op te nemen voor eventuele vragen. Na 6 weken plannen we de terugkomdag waarin ik het certificaat overhandig.