Reiki 2 (Usui)

Bij de Reiki 2 cursus wordt de energie weer wat sterker bekrachtigt. Je leert bij deze inwijding hoe je anderen een Reiki Healing kan geven.  Bij de 2e graad leer je ook om op afstand te behandelen. Reiki 2 verbindt je met het diepste deel in jezelf, je 'Ware Weten' / je 'Oer-Zijn'. Alle symbolen die je leert, zijn diepte symbolen en doen je verbinden en centreren op de onuitputtelijke kracht in en om je heen. Een natuurlijke stroom energie.

Reiki 2 zorgt voor de verdieping en tijdens deze dag wordt je via de Reiki 2 symbolen opnieuw afgestemd op een Bron. In dit geval de Reiki - Bron. Reiki 2 werkt vooral op het etherische lichaam -de subtielere laag- en activeert de onderste Chakra's. Zo wordt je natuurlijke balans enorm bevordert te herstellen. De samenwerking tot verbinding tussen je energielichaam van jou als mens op Aarde en de kosmische krachten, worden bekrachtigd. Reiki 2 zet je dus op de Aarde en raakt bijvoorbeeld ook je seksualiteit aan en ondersteunt daar de aarding en je ontwikkeling naar het Licht. Ook je 'derde oog' - 6e Charka - en andere centra worden geactiveerd, dit bevordert je spirituele bewustwording en het helder worden zoals je bij de geboorte in je natuurlijke staat was.

Je fysiek en energetisch lichaam krijgt door de bekrachtiging meer vitaliteit, waardoor je meer kracht krijgt om jezelf te genezen. Het emotionele lichaam wordt krachtiger doorstroomd met meer energie. Het mentale lichaam ontvangt groeiende energie en het spirituele lichaam viert feest! Kortom, alles wordt in beweging gezet!

Wat wij gaan doen
Theorie Reiki 2
Aura reiniging
Meditatie
Inwijding

Een behandeling geven

Deze cursus duurt ongeveer 3 uur.
Na de cursus is het altijd mogelijk om contact op te nemen voor eventuele vragen. Na 6 weken plannen we de terugkomdag. Ik overhandig het Reiki certificaat tijdens dit moment.