Body & Soul massage

 

Tijdens de Body & Soul massage werk ik met lichaam en geest. Als je toe bent aan ontspanning, is deze behandeling een prettige ervaring. Door langzame, zachte technieken te gebruiken kunnen de spieren en geest volledig ontspannen. Mogelijkheden zijn: 45 minuten of 75 minuten. Bij de uitgebreide behandeling (75 min) worden meerdere gebieden gemasseerd. 


Ook een gezichtsbehandeling is mogelijk. Hoe dit er uit ziet: Reiniging van de huid, kleimasker, verzorgende creme en gezichtsmassage.

Voordelen van Body & Soul massage

Tijdens deze massage maakt je lichaam het 'anti-stresshormoon' oxytocine aan. Dit stofje werkt pijnstillend en zorgt ervoor dat je tot rust komt. Bij herhaaldelijke behandelingen verhoogt tevens je weerstand, omdat je immuunsysteem, als gevolg van een toename van het aantal bloedcellen, versterkt. Dit zijn allemaal lichamelijke effecten, maar de ontspanning werkt natuurlijk ook op geestelijk niveau.

Tijdens de behandeling kun je even alles van je af laten glijden, en hierdoor vermindert je algehele stressniveau. Dit is weer goed voor je lichamelijke gezondheid. Kortom, door regelmatig gemasseerd te worden, ontstaat er een positief domino-effect! Dit type massage is dan ook geschikt voor iedereen met of zonder stress. Wanneer er echte klachten zijn, is het echter beter om voor een andere, therapeutische massagevorm te kiezen.