BodyMindWork Massage

Tijdens de massage worden verschillende massagetechnieken toegepast. Bij deze massage wordt stevig gemasseerd, waarbij bijvoorbeeld bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald. Daarvoor moet er diep in de spieren worden gemasseerd, wat soms niet prettig aanvoelt. Bedenk dan dat je even door een zure appel heen moet bijten, voordat je je beter gaat voelen. Je lichaam geeft met deze pijn namelijk aan dat er iets niet goed zit en juist dat wordt door de massage therapeut verholpen.

Deze behandeling richt zich op alle fysiologische aandoeningen en wordt aangepast aan de behoeften van de cliënt door middel van massage, chiropractische zorg of stretching. 

Voordelen van de BodyMindWork massage:

De massage zorgt ervoor dat afvalstoffen in je lichaam beter worden afgevoerd en helpt je lichaam sneller te herstellen. Bovendien voorkom je met deze massage overbelasting van je spieren en dus blessures. Je kunt de massage ook gebruiken om je spieren te activeren, bijvoorbeeld aan het begin van een trainingstraject of als je een tijdje niets gedaan hebt. Deze massage kan dus zowel preventief, pro actief en reactief worden ingezet.