Onze visie

De visie van Body & Mind Work is om de kracht te herstellen die in ons aanwezig is. Dit door middel van verschillende behandelingen toe te passen.

Wij zien wat er nodig is aan de hand van de klachten en adviseren naar een traject of behandeling die we aanbieden. Voor zowel fysieke, mentale of emotionele klachten bent u bij ons op de juiste plek. 

Voor ons is er een samenhang tussen de fysieke klachten  en emotionele gebeurtenissen. Als het ene deel uit balans is zal het andere deel ook uit balans raken, dit heeft een wisselwerking op elkaar. Wij passen ook een mooi reinigings programma toe aan trajecten. Omdat voeding ook een grote rol speelt. 

Wij werken met een breed aanbod aan behandelingen. Zo heeft ieder in het team zijn kwaliteit en bundelen wij onze krachten samen tot een mooi geheel.

Wij zijn heel dankbaar voor dit mooie werk en helpen vanuit ons hart, met veel passie en liefde.

Worstel je met fysieke klachten?
Blijf je in patronen hangen waar je niet uitkomt?
Wil je graag het contact met jezelf herstellen?
Zou je op spiritueel vlak willen groeien?
Ben je op zoek naar inzichten?
Wil je opladen na gebeurtenissen die veel energie gekost hebben?
Of ben je op zoek naar een liefdevol kado voor jezelf?
Neem dan contact met ons op en misschien tot snel.

Liefs,
Het team van Body & Mind Work


Ons team

Valentijn

Valentijn

Mijn naam is Valentijn Colijn. Ik ben op 4 december 1995 geboren te Dirksland. Woonachtig in Brunssum. Mijn energie haal ik uit het begeleiden en behandelen van mensen met een bepaald vraagstuk waar ze zelf niet goed mee uit de voeten komen. Ik help hen met een zet in de juiste richting d.m.v. handvatten te geven. Veel kennis heb ik vergaard uit verschillende opleidingingen zoals: praktisch psychologie, Yin Yoga en diverse spirituele opleidingen die ik met succes heb afgerond. Het luisterend oor die ik bied geeft jou het gevoel dat je er mag zijn zonder enig oordeel. Door mijn hooggevoeligheid in te zetten in kracht kan ik andere mensen aanvoelen. Daarnaast heb ik verschillende opleidingen gevolgd om mensen ook op fysiek niveau te helpen. Dit d.m.v verschillende massages. Hierin heb ik verschillende technieken bij elkaar gevoegd in een pakket en mijn eigen behandelingen samengesteld voor het beste resultaat. Dus zowel rationeel als spiritueel kun jij bij ons terecht voor de juiste behandeling.

Daniéla

Daniéla

Ik ben Daniela Drenth en geboren op 6 april 1967. Ik woon samen met mijn man en zoon in Heerlen. Ik ben moeder van 4 geweldige kinderen en trotse oma van 3 kleinzonen. Ik ben werkzaam als verzorgende + wat ik met veel liefde en passie doe. Ik heb altijd al een sterke verbinding gevoeld met de natuur. Dat alles en iedereen verbonden is met elkaar. Ben mij er dan ook vrij jong al voor gaan openstellen en op zoek gegaan. Alleen toen was het de tijd nog niet om hier iets mee te mogen doen. Ben in de loop van de tijd wel mijn nieuwsgierigheid blijven prikkelen, vandaar ook dat ik verschillende cursussen heb mogen afronden waaronder de hotstone, ontspannings en lymfedrainmassage. Ik volg nu de opleiding tot energetisch therapeut, en dit sluit volledig aan bij wat ik graag wil en voel...en de kwaliteiten die ik heb gekregen. Een van de belangrijkste dingen is dat we mogen luisteren naar onzelf, onze behoeften, dat wat we echt nodig hebben. Soms raken we daar de verbinding in kwijt en lopen we vast op allerlei manieren. Daarom wil ik jou graag meenemen op een reis terug naar jezelf... Luisteren is daarom ook een gave die ik mag uitdragen. Luisteren naar jou zonder oordeel..je laten voelen dat jij t waard bent en serieus genomen word...en dat je sterker bent als dat je denkt. De kracht zit altijd in jezelf dat is ook mijn eigen ervaring .Deze kracht terug te vinden , daar wil ik jou heel graag in ondersteunen. Samen kunnen we kijken wat voor jou nodig is en waar ik dan in mag ondersteunen. Liefs Daniela