Ontladen van het lichaam 

In dit traject mag je volledig ontladen van alles wat in het lichaam zit opgeslagen. We gaan in deze sessies laag voor laag het lichaam ontladen van; negatieve energie, spierspanningen, afval en gifstoffen, stress, trauma en alle emoties die hier bij horen. Tijdens dit traject gaan we ook kijken naar voeding om hier een betere balans in te vinden. Je krijgt in dit traject een 28 daagse reiniging toegestuurd. 

De volgende behandelingen gaan we toepassen om het fysieke lichaam, energetische lichaam, en emotionele en mentale vlakken te ontladen.

Deep Emotional Healing 2x

Intuïtieve Massage 60 min 2x 
Innerlijk kind 2x
Vergevingsceremonie 1x
BodyMindWork Massage 1x 75 min /3x 45 min
Cupping 30 min 4x
Reiki 2x


Extra's

-Huiswerk opdrachten verwerkt in een lesboekje.
-Audio meditaties voor thuis t.w.v. €75,-
-Exclusieve oefeningen voor thuis
-Een keuze uit een intuïtieve massage of ontspannings massage van 75 minuten t.w.v. €80,-
-Aura reiniging t.w.v. €20,-
-Persoonlijke coaching gedurende het traject. Wekelijks via mail of whatsapp. 

-28 daagse detox programma 


Het traject in termijnen betalen is bespreekbaar

Deep Emotional Healing
Deze behandeling is gericht op de kern van het lichaam, oude emoties en overtuigingen zitten vast in de diepste delen van het lichaam.
Tijdens deze behandeling kijk ik naar het fysieke stuk en naar het emotionele stuk. 50% is fysiek en de andere 50% is emotioneel. Door allebei deze stukken aan te pakken komt er spanning vrij en voel je je meer bevrijdt.
Door te voelen wat de spieren mij willen vertellen kan ik (oude) emoties aanraken en helpen bij een stuk verwerking. De spieren geven spanning aan en deze betekenen ook iets qua emoties. Het geeft mij een duidelijk beeld over de persoon en wat er aan de hand is.

Innerlijk kind
Deze behandeling is de 2e laag in het lichaam die we aanraken, het innerlijk kind.
Samen maken we de reis naar je innerlijke kind en gaan we ervoor zorgen dat die belemmerende gedachten minder lading krijgen. Open je hart voor de toekomst door een diepe verbinding aan te gaan met delen van jezelf die aandacht nodig hebben. Ook jij kunt leren hoe je permanent kunt genezen van oude en actuele emotionele pijn!
Zo kun je een nieuw hoofdstuk starten in jouw levensverhaal vol geloof en vertrouwen in jezelf!

Vergevingsceremonie
In deze ceremonie gaan wij samen kijken hoe wij onszelf en anderen mogen vergeven.
Weerstand voelen we hier meestal bij, zeker als we diep gekwetst zijn geworden.
Dit is ook helemaal niet vreemd want pijn verdriet en boosheid zijn nou eenmaal de emoties die we voelen bij gekwetst worden.
Maar soms blijven we deze emoties op nieuw ervaren, soms wel ons leven lang.
Dit kan tot gevolg hebben dat we niet verder komen in ons leven of in het ergste geval zelfs ziek kunnen worden omdat deze emoties zich kunnen gaan vastzetten in ons lichaam.
Hierdoor raken we mentaal en fysiek uit balans.

In deze ceremonie mogen we onszelf vergeven maar ook de ander. We mogen loslaten wat niet van ons is en dit symbolisch terug geven aan de persoon van wie het is.
Soms kan het ook heel belangrijk zijn om jezelf te vergeven, en eindelijk niet meer de last van schuld te hoeven dragen.
Graag wil ik met jou samen op reis gaan en symbolen gebruiken die ervoor zorgen dat je in liefde mag vergeven en loslaten.


BodyMindWorkMassage
De massage is de 4e laag en zorgt ervoor dat afval en gifstoffen in je lichaam beter worden afgevoerd. Dit helpt je lichaam sneller te herstellen. Tijdens de BodyMindWork Massage worden verschillende massagetechnieken toegepast. Bij deze massage wordt stevig gemasseerd, waarbij bijvoorbeeld bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald. Daarvoor moet er diep in de spieren worden gemasseerd.

Cupping
De 5e laag is de cupping behandeling. Tijdens deze behandeling trek ik het bindweefsel los. Dit zorgt voor een betere doorbloeding van de huid en afvoer van gifstoffen. Daarnaast gaan we met de emoties verder aan de slag die zitten opgeslagen.

Reiki
We zijn hier aangekomen bij de 6e en gelijk de laatste laag.
Reiki betekent universele levensenergie. Als behandelaar geef ik de Reiki energie door met mijn handen. Hiermee kan ik blokkades verwijderen en helpen de energie weer te laten stromen.
Je kunt een tinteling, warmte, figuren, gidsen, overleden dierbaren, rust, en emoties ervaren. Bij iedereen is dit anders. Je voelt of ervaart wat voor jou op dat moment van belang is. Het helpt je verder bij jouw ontwikkelingsproces.
Na het ontladen van het lichaam is het waardevol om te kijken naar het traject om het lichaam na al het harde werk weer op te laden.