Opladen van het lichaam 

 

In dit traject mag je volledig opladen. We gaan in deze sessies laag voor laag het lichaam vullen met positieve, warme liefdevolle energie.
De volgende behandelingen gaan we toepassen om het fysieke lichaam, energetische lichaam, en emotionele en mentale vlakken op te laden.

Reiki healing 2x
Meditatie voor het opladen van het energieveld 45 min 3x
intuïtieve massage 60 min 2x
Hotstone 2x
Vierhanden healing 1x


Extra
-Huiswerk opdrachten verwerkt in een lesboekje.
-Audio meditaties voor thuis t.w.v. €75,-
-Exclusieve oefeningen voor thuis
-Een keuze uit een intuïtieve massage of ontspanning massage van 45 minuten t.w.v. €55,-
-Aura reiniging t.w.v. €20,-

Het traject in termijnen betalen is bespreekbaar


Reiki healing:
De liefdevolle Reiki energie stroomt via de handen van de behandelaar naar de plekken waar het moet zijn. Intuïtief voelt de behandelaar waar deze plekken zijn. Deze energie laad het lichaam op en zet de chakra’s (energie punten) in het lichaam in balans. Hierdoor stroomt de energie beter door het lichaam heen en voel je je vrijer.

Meditatie voor het opladen van het energieveld:
Tijdens deze meditaties gaan we in een trance. We zorgen ervoor dat tijdens deze meditaties je kan voelen hoe het lichaam kan opladen. Het mooie is dat je deze techniek zelf thuis kan toepassen en je hier achteraf meditaties voor thuisgestuurd krijg.

Intuïtieve massage:
Tijdens deze massage maken we langzame, zachte bewegingen over het lichaam met een heerlijke kruiden. We stemmen de druk af met de persoon wie we behandelen. We voelen waar de blokkades zitten en zullen intuïtief hier mee aan de slag gaan. Daardoor komt de energiestroom op gang en merk je dat je meer energie zult hebben als voorheen. Je voelt verlichting en ontspanning door het gehele lichaam. De liefde en warmte is voelbaar tijdens deze behandeling.

Hotstone:
De stenen die we gebruiken voor deze massage zijn vulkanische stenen. De stenen houden de warmte goed vast en halen negatieve energie weg en laden het lichaam met warmte op. De warmte heeft een positieve werking voor de ziel, spieren en gewrichten.
We masseren met de warme stenen de voor en achterkant van het lichaam en leggen de stenen op energiecentrums. Een waar genot voor lichaam en geest.

Vierhanden healing:
Tijdens deze behandeling geven Valentijn en Daniëla een vierhanden healing. We bundelen onze energie samen en gaan met olie naar specifieke punten toe. Daar sturen we energie naar toe en laten zachtheid, liefde en een warm gevoel het lichaam vullen. De mannelijke en vrouwelijke energie zijn voelbaar tijdens deze healing. Zie het als de vader en moeder die deze liefde niet konden geven en deze energie voelbaar maken.
Je mag verwachten dat je weer helemaal opgeladen bent na dit traject. Dat je energieveld weer aangevuld is. De emoties meer in balans zijn. Er ruimte is gegeven aan de spieren en gewrichten. Je innerlijke kracht sterker is. Dat je meer straalt. Dat je meer liefde voelt stromen door je lichaam.